Home

Het wiel opnieuw uitvinden Engels

re-invent the wheel. Andere vertalingen. De band pretendeert niet dat zij het wiel opnieuw uitvinden. The band doesn't pretend to reinvent the wheel. De EU moet op dit gebied dus niet het wiel opnieuw uitvinden. Thus, the EU should not reinvent the wheel in this area Vertalingen van 'het wiel opnieuw uitvinden' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen Online vertaalwoordenboek. EN:het wiel opnieuw uitvinden. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004

het wiel opnieuw uitvinden - Vertaling naar Engels

De EU moet op dit gebied dus niet het wiel opnieuw uitvinden. Thus, the EU should not reinvent the wheel in this area. Dat heb je vaak met nieuwe bestuurders, die mannen gaan vol goede moed het wiel opnieuw uitvinden. That you often have with new directors, the men go in good spirits reinvent the wheel Controleer 'het wiel opnieuw uitvinden' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van het wiel opnieuw uitvinden vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica Translation for 'het wiel opnieuw uitvinden' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations

het wiel opnieuw uitvinden translation in Dutch-English dictionar Vertalingen van het uitdrukking HET OPNIEUW UITVINDEN van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van HET OPNIEUW UITVINDEN in een zin met hun vertalingen: Is het opnieuw uitvinden van bedrijven, Uit de constatering dat in de praktijk te veel partijen bezig zijn met opnieuw het wiel uitvinden, is het idee voor een scholenbouwwaaier ontstaan. arch-lokaal.nl The inspiration for the school building chart arose from the realisation that too many parties are simply trying to reinvent the wheel in practice Het idioom, het wiel opnieuw uitvinden, is een Engels gezegde van onbekende oorsprong die grotendeels wordt gebruikt om een oefening in futiliteit beschrijven. Veel mensen zullen zeggen: Doe het wiel niet opnieuw uit te vinden, wanneer ze beginnen aan een taak, wat betekent dat een aantal fundamentele aspecten van de taak hoeft niet te worden gewijzigd of gekopieerd, omdat dit een. Translations in context of HET WIEL OPNIEUW UITVINDEN in dutch-english. HERE are many translated example sentences containing HET WIEL OPNIEUW UITVINDEN - dutch-english translations and search engine for dutch translations

We hebben geen vertalingen voor het wiel opnieuw uitvinde in Nederlands > Engels Anders gespeld: het wiel opnieuw uitvinden 98.04% probeer het met Google Tips bij de vertalingen: Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Laat lidwoorden achterwege bij het vertalen. (Dus `Wort` in plaats van `das Wort` Het zou immers verkeerd zijn als men het wiel steeds opnieuw zou willen uitvinden, en aangezien meer bureaucratie niet gewenst is bij de implementatie van het actieprogramma, moeten wij er met name voor zorgen dat dit wordt voorkomen Controleer 'uitvinden' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van uitvinden vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica

het wiel opnieuw uitvinden - Vertaling Nederlands-Engels

Op Bron stond een artikel met de titel: opnieuw het wiel uitvinden kan heel nuttig zijn. Ik denk eigenlijk van niet. Sterker nog, ik denk dat het tijd wordt dat we het gebruik van de uitdrukking 'het wiel opnieuw uitvinden' heroverwegen. Ik leg het uit. Ten eerste. Opnieuw uitvinden. Kan dat wel? Als iets eenmaal is uitgevonden, dan is het.. Het Wiel Opnieuw Uitvinden . cycli en Niveaus van Leiderschap. Doorn, M.V. va

Dat is niet de oplossing, vervolgt Faber. HEO is dat wel. Daar is vooraf nagedacht over de integratie van bouwtechniek, bouwfysica, constructies en installaties. Je kan daarmee veel gerichtere keuzes maken en je projecten optimaliseren. Waarom zouden we iedere keer opnieuw het wiel moeten uitvinden Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen. Het wiel opnieuw uitvinden Meer dan 5000 jaar geleden werd het wiel uitgevonden. In deze workshop maak je met behulp van houten wielen een eigen machine die kan bewegen zónder gebruik van batterijen Start studying engels h2 so klas 4. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Search. Browse. Create. Log in Sign up. Het wiel opnieuw uitvinden. OTHER SETS BY THIS CREATOR. engels h1 so. 62 terms. stefan2b8. engels rep h4. 59 terms. stefan2b8. engels h3 so. 62 terms. stefan2b8. engels h2 se. 61 terms.

het wiel opnieuw uitvinden - Translation into English

In 'Het Wiel Opnieuw Uitvinden' laat leiderschapstrainer Manfred van Doorn op een speelse manier zien welke patronen telkens terugkeren en hoe we deze cycli kunnen gebruiken om ons persoonlijk en wereldwijd te ontwikkelen naar een hoger niveau van geluk, inzicht en leiderschap. 2012 Editie Ter gelegenheid van de feestdagen geven we ook dit jaar een forse korting op een van onze boeken In 'Het Wiel Opnieuw Uitvinden' laat leiderschapstrainer Manfred van Doorn op een speelse manier zien welke patronen telkens terugkeren en hoe we deze cycli kunnen gebruiken om ons persoonlijk en wereldwijd te ontwikkelen naar een hoger niveau van geluk, inzicht en leiderschap

woonwagen te koop - YouTube

het wiel opnieuw uitvinden in Engels - Nederlands-Engels

Opnieuw het wiel uitvinden 31 december 2019 9 februari 2020 Rowan Meereboer Het wiel en het verlangen naar onbestendigheid. Het wiel is een alledaags voorwerp waar je je hoofd misschien nooit over hebt gebroken Als we teruggaan naar de algemeen beoogde betekenis van de uitspraak dan betekent 'het wiel opnieuw uitvinden' dat je geen dubbel werk wilt doen, dat je wilt waken voor het doen van onnodig werk. En dat 'waken' is volgens mij essentieel: Ik kan me namelijk voorstellen dat het echt helemaal zuiver vanaf de grond opnieuw bedenken van een wiel vaak tot verrassende en onvermoede. Waarom zou je steeds opnieuw het wiel uitvinden?' Ook helpt het om even uit te zoomen van de dagelijkse werkzaamheden. 'Mijn collega moest op een ballon gaan zitten terwijl de spreker gewoon doorsprak. Ik hoorde niets meer van wat de spreker vertelde Wij vinden het als ministerie soms ook nog comfortabel om de kennisinstituten op een traditionele manier onderzoek te laten verrichten. Wij moeten onze ambtenaren ook opvoeden. We moeten elkaar scherp houden.' Je zei bij een lezing onlangs dat het goed is dat in het sociale domein opnieuw het wiel wordt uitgevonden Waarom telkens opnieuw het wiel uitvinden? EEN BOOKING.COM VOOR ALLE KENNIS BINNEN BEHEER&ONDERHOUD regio's en industrieën - telkens opnieuw uitvinden, terwijl dat al lang is gedaan? In mijn argumentatie pleitte ik voor het meewegen van CO 2-uitstoot bij asset- gerelateerde beslissingen

Het wiel opnieuw uitvinden. Al 100 jaar. Onze geschiedenis Al 100 jaar in het spoor van succes. Al sinds 1921 laten wij de wielen draaien. Snelheid maken, in het spoor van succes blijven en doelen bereiken. 1921. Het bedrijf wordt opgericht door Karl Scheffer-Klute. 1927 'Blijven we het wiel opnieuw uitvinden?' - column 'Lessons learned' verdwijnen om als nieuwe vondsten te verschijnen. Lees ik zomaar een onderzoek met een uitkomst die haaks staat op wat ik dacht zeker te weten

Het Internationaal Olympisch Comité stelde een dopinglijst samen van middelen die tijdens de Spelen verboden zijn. De meeste bonden wilden het wiel niet opnieuw uitvinden en besloten de IOC-lijst in hun reglementen over te nemen. Enkele bonden, zoals de internationale wielerunie (UCI), hanteren nog eigen lijsten Dit jaar hebben we een schoolproject over de uitvinder. Een thema waar veel techniek bij komt kijken. Elke groep gaat iets onderzoeken en uitvinden. In mijn groep gaan we de perfecte knikkerbaan uitvinden en zoeken we uit wat een kettingreactie is. Ontwerpschema en groepsplan Hier kun je een ontwerpschema downloaden over: de uitvinder. Alle.. Sprawdź tłumaczenia 'het wiel opnieuw uitvinden' na język Polski. Zapoznaj się z przykładami tłumaczeń 'het wiel opnieuw uitvinden' w zdaniach, posłuchaj wymowy i przejrzyj gramatykę Het wiel opnieuw uitvinden Haaa hoi!!! Welkom op mijn totaal vernieuwde site!! In het diepste geheim ben ik de afgelopen weken bezig geweest met een nieuwe, verbeterde LOOK van Miles&More. Want, laten we wel wezen, dat was wel nodig

HET WIEL OPNIEUW UITVINDEN - Translation in English - bab

Het wiel opnieuw uitvinden Daan Wanrooy - 30 december 2008. Soms moet je het wiel opnieuw uitvinden. Door alleen maar beproefde bibliotheken te gebruiken kom je minder snel tot productieve inzichten. In deze post maak ik duidelijk waarom ik dat vind. Begrijp mij goed Wat is de betekenis van het wiel opnieuw uitvinden? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 1 betekenis van het woord het wiel opnieuw uitvinden. Door experts geschreven Veel tijd en moeite gaat verloren tijdens het niet vinden van een document of de informatie die je zoekt. In de meeste gevallen wordt dan de informatie opnieuw verzameld en worden documenten opnieuw gecreëerd. Een gemiddelde kenniswerker spendeert tot 1,5 uur per dag aan het zoeken naar documenten en informatie, met een grote kans om Het wiel niet opnieuw uitvinden ! Lees verder Vérifiez les traductions 'het wiel opnieuw uitvinden' en français. Cherchez des exemples de traductions het wiel opnieuw uitvinden dans des phrases, écoutez à la prononciation et apprenez la grammaire Het doel is om gebundelde kennis en ervaring van onze consultants te gebruiken om bedrijven te voorzien van praktische tips en tricks. Agile testen is nieuw, maar je hoeft niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden

Het wiel niet opnieuw uitvinden! Peter van Deutekom 0 Reacties. Waarom zou je elke keer weer opnieuw het wiel gaan uitvinden als er een makkelijke manier is om toch je doel te bereiken? Ook bij het maken van een stappenplan komt dit aan de orde Waar blijft toch de kennis, en waarom wordt er niks mee gedaan, en waarom komen we zo weinig verder in de hobby? Ik ben begonnen met het doorleze Vanuit het landelijk overleg middenkader is in 1991 het voorstel gedaan om praktijkproblemen te inventariseren en coördineren door een commissie. De oprichting is ontstaan nadat telkens bleek dat we met zijn allen steeds het wiel opnieuw aan het uitvinden waren WFM-TOOLS: HET WIEL OPNIEUW UITVINDEN? Evert van der Zee R uim 50 procent van de contactcenters in België werkt met reguliere workforce management (WFM) systemen zoals Witness, TotalView en Genesys. We mogen er dus van uit gaan dat de andere helft van de contactcenters een zelf ontwikkelde WFM-tool gebruikt, doorgaans in Excel. Veel con

het wiel opnieuw uitvinden - Dutch-English Dictionary - Glosb

Het Opnieuw Uitvinden Engels Vertaling - Voorbeelden Voor

 1. Het lot van een door de wol geverfde cynicus als ik is dus om toe te zien hoe collega's in drang om zich van de rest van de mensheid te onderscheiden het wiel opnieuw uitvinden. Inmiddels lukt het me om ze dat recht ook te gunnen en vol goede moed via een alternatieve en vaak lastiger route opnieuw naar dezelfde plek te wandelen
 2. Het Wiel Opnieuw Uitvinden Cycli en Niveaus van Leiderschap Gebonden Nederlands 2010 9789490211028. Dit artikel is niet leverbaar. Samenvatting Specificaties Over de auteur. Samenvatting. Beschrijving in woord en beeld van de cycli en niveaus van leiderschapontwikkeling vanuit het Double Healix-model
 3. imale weerstand [2] Gelukkig kwamen de zestien wielen net op tijd knarsend tot stilstand, gevolgd door een grote stofwolk.[3]· een poel net achter de dijk, ontstaan door verspoeling tijdens een dijkdoorbraak [4]··eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van wielen Ik wiel. gebiedende.

uitvinden - Engelse vertaling - Linguee woordenboe

 1. HET WIEL OPNIEUW UITVINDEN Heren, heren. We gaan hier toch niet het wiel opnieuw uit zitten te vinden? Het wiel opnieuw uitvinden. Hoe vaak zou ik die uitdrukking al niet gehoord hebben? En hoe vaak heb ik al niet gedacht dat er iets mis mee was? Tijd om er eens goed naar te kijken. W
 2. Het wiel opnieuw uitvinden. En ik zo: Huuh, is dat een Engels spreekwoord? Ik dacht echt zo, ja, heel erg fout net als al die andere mensen die Nederlandse spreekwoorden vertalen. maar deze was dus goed! In Engeland gebruiken ze het ook! xd en je hebt natuurlijk ook al die 'We where (ipv were) in love'-foutjes
 3. Wil ToolKid het wiel opnieuw uitvinden? Nee, dat niet. Ons streven is juist om de gereedschappen zoveel mogelijk te laten aansluiten op 'grote mensen' gereedschap zodat kinderen later gemakkelijk de overstap kunnen maken. Nee, het is een ergonomisch dingetje
 4. Het is tijd om eens een duikje te nemen in de zeer gevarieerde krochten van de website, goed voor vele herinneringen aan uitjes of gesprekken met wat we inmiddels 'makers' noemen van mijn kant, en misschien wel een nieuwe ontdekking voor de lezer. Je hoeft ten slotte niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden
 5. Woordschrijvende tekst Het wiel niet opnieuw uitvinden Zakelijk concept voor stoppen met dupliceren van een basismethode die eerd. Illustratie over reinvent, acties - 16097942

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Inzichten uit internationaal onderzoek pensioencommunicatie Thomas Post Maastricht University, School of Business and Economics, Department of Finance Open University, Faculty of Management, Science, and Technology, Department of Accounting & Finance Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement (Netspar Woordschrijvende tekst Het wiel niet opnieuw uitvinden Zakelijk concept om op te houden met dupliceren van een basismethode die e. Illustratie over raad, inspiratie - 15777839 wiel (het; o; meervoud: wielen) 1 platrond voorwerp dat om een as draait en dient om een voertuig te laten rijden; = rad: iem. in de wielen rijden tegenwerken ; het wiel opnieuw uitvinden iets doen of zeggen wat al gedaan of gezegd is ; het vijfde wiel aan de wagen een persoon of groep die te veel, overbodig is 2 na een dijkbreuk of overstroming overgebleven meertj Een handboek Burgerschapsonderwijs, met een bijsluiter: 'Het wiel opnieuw uitvinden is namelijk ook zo gek nog niet.' 11 juni 2019 Met het Handboek Burgerschapsonderwijs hebben scholen in het middelbaar onderwijs een kapstok in handen om stap voor stap aan hun eigen burgerschapsonderwijs te bouwen. Maar mede-auteur en samensteller Bram Eidhof levert er een bijsluiter bij Waarom mag je het wiel niet opnieuw uitvinden? # vooruitgang Techologie zorgt voor vooruitgang en dat hoeft niet per se digital te zijn. # ontwikkeling Een lekke band, of die irritante steeds maar weer terugkerende melding dat je je bandenspanning moet controleren..

Wat betekent het wiel opnieuw uitvinden Mean

HET WIEL OPNIEUW UITVINDEN English Translation - Examples

Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen Waar de Kennismakelaar vooral verbindt en faciliteert, biedt hij juist het podium aan 'de mensen van de inhoud' om zich als expert en autoriteit te profileren en collega's aan de juiste informatie te helpen zodat zij niet alle 37 het wiel opnieuw hoeven uit te vinden Wehkamp: 'Het wiel is in Nederland te vaak opnieuw uitgevonden' 05-11-2020 13:00 Van postorderbedrijf naar datagedreven organisatie, dat lijkt de transformatie die Wehkamp de afgelopen vijftien jaar heeft doorgemaakt. De webwinkel weet tegenwoordig alles van het online shopgedrag van zij Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden Het St. Antonius ziekenhuis is binnen budget gerealiseerd en oogt helder in zijn eenvoud. Ik vind het doodzonde dat we bij elk ziekenhuis weer zelf het wiel uit willen vinden. In de voorfase wordt teveel tijd gespendeerd aan onder meer het interieur van de zorggerelateerde ruimtes Een fikse uitdaging voor de realisatie van Mobility as a Service (MaaS) is het aan elkaar knopen van alle systemen. Maar daarvoor hoeft de mobiliteitssector het wiel niet opnieuw uit te vinden. In Nederland is bijvoorbeeld al veel kennis beschikbaar over de interoperabiliteit in de ticketing door de OV-chipkaart, denkt Mathijs Voorend van Thales

het wiel opnieuw uitvinde - Vertaling Nederlands-Engels

Geschiedenis van het wiel | IsGeschiedenis

Opnieuw het wiel uitvinden kan heel nuttig zijn Praktijkgericht onderzoek naar Social Labs bij Fontys Bijna 40 initiatieven hebben zich gemeld om mee te doen aan een Fontys-breed, praktijkgericht onderzoek naar Social Labs Columns Blijven we het wiel opnieuw uitvinden? 21 jul '16 - 1 Reactie - 9013 keer gelezen. Blijven we het wiel opnieuw uitvinden? 'Lessons learned' verdwijnen om als nieuwe vondsten te verschijnen. Paul Postma Paul Postma Marketing Consultancy b.v. Kennisbankonderwerpen De onderzoekstak van het Amerikaanse leger Darpa, heeft opnieuw het wiel uitgevonden. Het wiel kan al rijdend transformeren tot rupsband. Hierdoor kan het voertuig moeiteloos over verschillende. Corona-onderzoek: het wiel opnieuw uitvinden. 24 november 2020. Voetbal kijken op televisie zonder supporters met stadionsfeer vanaf een bandje zal nooit wennen. Sterker nog, ik kan amper een voetbalwedstrijd kijken. Het voelt surrealistisch

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? : het benutten van research resultate In veel organisaties vinden werknemers geregeld het wiel opnieuw uit. Onproductief, tijdrovend en kostenverslindend, denken sommige mensen. Toch ziet Podiumauteur Luc Timmers ook voordelen in het opnieuw uitvinden van het wiel. Voor menigeen schijnt het heel erg te zijn dat wij een wiel nogmaals proberen uit te vinden (Ja fijn, het wiel opnieuw uitvinden) Krekels bij de Kiosk.. Het wiel opnieuw uitvinden is wel een hele klus (uren - tijd die je misschien niet hebt binnen je planning), maar het voordeel is dat je meteen alle ins en outs kent, het precies doet wat jij wilt (nu en in de toekomst), en je weer bakken met ervaring+kennis opdoet De circulaire economie: het wiel opnieuw uitvinden of beseffen dat hij rond is? Door Cécile, op 01 maart 2013. Koop deze jas niet! Zo luidde de kreet van outdoor kleding fabrikant Patagonia op Black Friday (zeg maar de Amerikaanse feestdag om het consumerisme te vieren). Een.

reinventing the wheel - Nederlandse vertaling - Linguee

Het wiel opnieuw uitvinden heeft dus wel degelijk effect. Leren om binnen de lijntjes te kleuren. Toch wordt ons van jongs af aan constant aangeleerd om 'binnen de lijntjes' te kleuren. Tijdens mijn studie Organisatiepsychologie kreeg ik bij elke opdracht te horen dat we 'niet het wiel opnieuw hoefden uit te vinden. Wiel uitvinden Aan de andere kant ontstaat er door het verbod een aantal partijen die allemaal hun eigen machines en methodes ontwikkelen, met als gevolg voor de gemeentes dat die voor een uitgebreidere, maar ook lastigere keuze staan. Er komen steeds meer partijen die het wiel weer willen uitvinden Ik vond het bijzonder leuk dat ik als gasthoofdredacteur van deze editie een aantal onderwerpen mocht aandragen. Ik heb ervoor gekozen om u voorbeelden en initiatieven te laten zien waarmee de sector de bouwkwaliteit in de praktijk verder wil en kan verbeteren. U zult verbaasd zijn op hoeveel manieren we de bouwkwaliteit in de keten beter kunnen maken 'Aardbei in balans telen is als het wiel opnieuw uitvinden Daarom willen de proefnemers het onderzoek vervolgen. Naast het opnieuw kalibreren van de proefopzet zal ook een deel van de goten matverwarming krijgen, zodat er opnieuw kan worden ingezoomd op de waterbalans

uitvinden in Engels - Nederlands-Engels Woordenboek Glosb

Column: Waarom telkens opnieuw het wiel uitvinden? 22 december, 2020. Onze onderhoudssector in Nederland heeft een unieke positie en staat hoog aangeschreven, want onze assets staan rotsvast. Maar de vraag is of we deze positie kunnen behouden als we allemaal op eigen titel de regio of industrie bedienen Opnieuw het (water) wiel uitvinden. 16 reacties. Foto: Eric Heupel. Steeph 6 september 2005 , 16:10 . New Orleans is voornamelijk ondergelopen als gevolg van het doorbreken van de dijken. Men vraagt zich nu af hoe de dijken opnieuw gebouwd moeten worden zodat ze beter bestand zijn tegen de omstandigheden

WAARDEN EN NORMEN UIT HET HINDOEÏSME EN BOEDHISME | PragyaFirst Stone Wheel Royalty Free Stock Photos - Image: 10177748Wees kritisch op het juiste moment! | Spotprent, CartoonsCafé Bornem | Café Het Wiel: café, bier, sport, amusementWiel bij opdracht 7
 • Volkswagen Golf Plus 2015.
 • Terraria how to get the blade of grass.
 • Permanent Hof van Arbitrage.
 • Lewy body dementie verloop.
 • Vliegen naar Cancun tijd.
 • Uitdagende leeromgeving.
 • IPad ziet harde schijf niet.
 • Gieren van de Nieuwe Wereld.
 • Rok omzomen.
 • Transtec pleister.
 • Doomsday DC comic.
 • Verschil zand en aarde.
 • Bevestiging bij de jaarrekening samenstellen.
 • Toto lijstjes vandaag.
 • Cowboy lasso.
 • Bruiloft styling verhuur.
 • Kaakbot verdwijnt.
 • Bekende Vlamingen Antwerpen.
 • Ectodermal dysplasia.
 • Struiskwartel.
 • Verschil remmen links rechts.
 • Grappige straatnamen België.
 • Linsen Scooters Elst.
 • Dak schoonmaken met hogedrukreiniger.
 • Fighting anime Netflix.
 • Alginaat verband betekenis.
 • Geschiedenis paardensport.
 • Rocky Mountain Horse dekhengst.
 • US Navy carrier.
 • SOS Dogs Spanje.
 • Epoxyvloer GAMMA.
 • Chewbacca sound mp3.
 • Ovenschotel Jeroen Meus.
 • Geschenkmand Kortrijk.
 • Ophangsysteem lamp Karwei.
 • Vickers hrc.
 • Koning Marokko leeftijd.
 • Singer naaimachine antiek serienummer.
 • Feyenoord shirt 2019/2020.
 • Xylofoon liedjes letters.
 • Tuinhout outlet.